Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att ge dig 134 affirmationer för framgång och överflöd och tala om hur och varför du kan behöva använda dem.

Veckan innan jag blev sjuk fick jag en personlig inbjudan till en av Bob Proctors Top 1 % coacher, Scott Haug, via Facebook och deltog i det förstås :-D. Bob Proctor är den personliga utvecklingens “grandfather”, han har studerat det sedan 1962 och lärt ut det sedan 1971. Han har många olika kurser och utbildningar, bland annat via nätet, och nu fick jag förmånen att bli inbjuden till en av hans topcoachers webbinarie som handlade just om pengar.

Vad är pengar?

 • Allt vi kan uppleva i världen med våra sinnen och på annat sätt består av energi i en eller annan form, alltså består även pengar av energi.

 • Pengar är ett verktyg för att få dig att blomstra, det är ett sätt för dig att köpa service, fysiska saker, åka på resor, göra underbara saker, ge till saker som är viktiga för dig, till att använda för att utveckla den du är, utveckla din karriär bland annat.

 • Pengar är väldigt viktigt! Ju mer du har desto mer gott kan du göra utanför din fysiska närvaro.

 • Pengar måste kännas kul, avslappnat, lättnad och djup tacksamhet för att du ska lyckas få mer.

Varför din känsla runt pengar betyder allt!

 • Om du känner dig fattig kommer hela ditt fokus att vara på saker som “bevisar” det; du kommer inte att kunna se några möjligheter till att komma ur känslan av fattigdom. Samma sak gäller för om du känner dig rik; ditt fokus kommer att vara på det som gör att du känner dig rik, det vill säga att du kommer att se det som kommer att göra dig rik och du kan då agera på det och uppnå det.

 • Du måste alltså känna dig rik innan du kan uppleva det! Du skall alltså leva i den känsla som du skulle uppleva om du hade alla pengar du vill ha, fast du inte har det. Lyckas du känna de känslor som du skulle uppleva om du inte hade några ekonomiska hinder så kommer det också att infrias och det snabbare än du trott.

Hur och vad du bör göra för att skapa överflödet du önskar;

1.Du måste förstå hur detta fungerar; att det du tror och fokuserar på är det du upptäcker. RAS är ett filtreringssystem som vi alla har och det styrs av dina trossatser och ditt fokus. Om du då förknippar pengar med brist och dåliga känslor skulle du inte ens registrera en möjlighet att tjäna mer pengar. Om du vill läsa mer om RAS och affirmationer, sök på det och Jack Canfield på sidan eftersom jag redan skrivit om det.

2.Varje dag måste du känna som om du redan var så rik som du vill vara; känna den glädje och frihet som dessa pengar skulle ge dig och det kommer affirmationerna att hjälpa dig med! Men du måste känna som om det redan var sant när du läser dem eller lyssnar på dem, annars har de ingen effekt! Detta kommer att hjälpa dig att ändra dina trossatser och känslor inför pengar och överflöd, och det är som sagt bara när du kan känna dig rik, oavsett hur verkligheten ser ut, som du kommer att kunna registrera de möjligheter som kommer att kunna göra dig rik och först då kan du agera på dem och åstadkomma det du vill.

3.Det enklaste och mest effektivaste sättet att ändra dina trossatser och känslor inför pengar och överflöd, enligt Scott, är att göra en ljudfil där du läser in affirmationer om överflöd och framgång, med mycket hög och positiv energi, gärna med bra musik som bakgrund, och sedan lyssna på det ca 50 gånger om dagen i 60 dagar i sträck och känna som om det som sägs redan är verklighet! Anledningen till varför du ska lyssna är att du kan göra andra saker samtidigt och det är ju jättebra och varför du ska lyssna i 60 dagar i sträck är för att det är ihärdigheten och vanan som kommer att ändra dina trossatser och känslor inför pengar och överflöd. Gör du avbrott en dag måste du börja om igen annars har det ingen effekt. Mina affirmationer är så många att det går helt enkelt inte att lyssna på dem 50 gånger om dagen, det tar för lång tid, men om du vill lyssna på bara ett fåtal går ju det bra. Jag kommer att göra en ljudfil av dessa affirmationer och lägga ut på vår youtube-kanal så du kan lyssna på dem där om du vill. Jag har redan lagt ut en Mindmovie där på Lifebook-affirmationerna för att må bra själsligen och tro gott om livet, så vill du titta på den är det bara att klicka på länken; www.youtube.com

4.Förändra ditt agerande! Man får aldrig någonting för ingenting! Du måste ge mer och bättre service till fler människor för att lyckas tjäna mer pengar. Summan pengar du tjänar avgörs helt och hållet av hur lätt ersatt du och det du gör är och hur många männsikor du ger service åt. Ju mer specialkunskap, service och bättre produkter du har, desto mer pengar kommer du att tjäna. Låt säga att du har arbetsuppgifter, kunnande och produkter som någon annan eller något annat lätt kan ersätta, ja då kommer du inte att kunna tjäna så mycket. Men om det du kan, det du gör eller den produkt du har att sälja är mycket svår att ersätta, ja då kommer du att tjäna mycket mer pengar. Tänk på hur många människors liv Bill Gates uppfinningar har påverkat på ett mycket positivt sätt, det är då inte konstigt att han är så ofantligt rik eftersom ofantligt många människor njuter av bekvämligheten som hans kunnande ger oss.

 • Hur kan jag hjälpa fler människor med det jag kan eller det jag gör?
 • Hur kan jag sprida min service och mitt kunnande till fler människor?
 • Hur kan jag öka min kvalitet på min service och mitt kunnande?
 • Gör allt det du kan göra idag, inte med stress, utan med lugn och framgångsrik attityd. Hjälp människor! Gör det som du vill göra men som du inte har vågat tidigare, det som kräver vilja och mod! Gör någonting! Gör vad som helst!

Här kommer listan på de 134 affirmationer som jag har skrivit ner om överflöd och framgång;

Jag har fått dem från olika proffs på ämnet, de som redan är rika bland annat Natalie Ledwell som har startat Mindmovie, så jag har inte kommit på dem själv.

Kom ihåg att du måste känna som om det redan var sant! Det är känslan tillsammans med upprepningen av affirmationerna som kommer att göra att RAS, filtreringssystemet, kommer att börja släppa igenom möjligheter till att tjäna mer pengar som du inte förut har registrerat på grund av dina bergränsande trossatser. För har du mycket pengar så har du trossatser som tjänar dig och samma gäller också det omvända.

 1. Jag är evigt tacksam för allt jag har!

 2. Jag upplever större och större tacksamhet för allt jag har i mitt liv!

 3. Jag släpper nu alla tankar på brist och fokuserar bara på mina drömmar!

 4. Jag är öppen för att ta emot möjligheter som för med sig rikedomar in i mitt liv!

 5. Jag släpper nu allt motstånd mot pengar och tillåter dem att flöda in i mitt liv!

 6. Ju större min inkomst är, desto större är min förmåga att bidra i världen!

 7. Jag kan föreställa överflöd för både mig själv och andra!

 8. Jag har så mycket pengar att jag kan både dela med mig och spara!

 9. Jag håller på att vänja mig vid tanken om att vara fantastiskt rik!

 10. Jag är passionerad att öka min rikedom!

 11. Jag får bara fler och bättre idéer att tjäna pengar på!

 12. Jag kan åstadkomma allt jag bestämmer mig för!

 13. Jag accepterar pengar med glädje och tacksamhet!

 14. Pengar förgyller mitt liv!

 15. Jag älskar att tjäna och spara pengar!

 16. Jag har allt jag behöver för ett liv i överflöd!

 17. Jag beter mig rikt, därför är jag rik!

 18. Jag är fri att uppleva allt fantastiskt i världen!

 19. Jag väljer att donera till välgörenhet för att pengar är obegränsade!

 20. Jag är värdig att vara rik!

 21. Jag har en framgångsrik och finansiellt rik sinnesstämning!

 22. Jag vaknar varje morgon med ett tacksamt hjärta och ett öppet sinne!

 23. Jag drar till mig fler och fler möjligheter att tjäna pengar!

 24. Det är meningen att jag ska vara rik så att jag kan utvecklas till min högsta potential, leva ett liv i fullständig bekvämlighet och efterlämna mig ett stort bidrag till världen!

 25. Jag är tacksam för allt överflöd i mitt liv!

 26. Jag är klok i min relation med pengar!

 27. Varje dag drar jag till mig mer och mer pengar!

 28. Jag söker instinktivt efter ypperliga möjligheter och källor till rikedom!

 29. Varje vecka utvecklar jag nya och positiva vanor!

 30. Jag kan göra allt jag bestämmer mig för att göra och jag är värdig allt underbart Universum har att erbjuda, även pengar!

 31. Alla pengar jag behöver för att nå mina mål är på väg till mig!

 32. Rikedomar finns inom mig, rikedomar finns överallt runt omkring mig!

 33. Min förmåga att besegra mina utmaningar är oändlig!

 34. Min potential att lyckas är oändlig!

 35. Jag vet att jag kan dra till mig alla pengar jag behöver för att uppfylla alla mina drömmar!

 36. Jag har mer pengar än jag någonsin trott varit möjligt!

 37. Jag älskar om pengar, för de ger mig så mycket trygghet, glädje och underbara upplevelser!

 38. Jag säger tack för alla underbara välsignelser och mirakel i mitt liv!

 39. Jag har förmågorna att ta kloka beslut!

 40. Jag har styrkan att ändra mitt liv genom att ändra mina tankar och känslor!

 41. Jag använder pengar till förbättra mig själv, mitt och andras liv!

 42. Pengar flödar konstant in i mitt liv!

 43. Jag drar till mig pengar från både förväntade och oförväntade källor!

 44. Jag har alltid tillräckligt med pengar för att tillgodose mina och familjens behov!

 45. Jag är tacksam för all bekvämlighet och glädje som pengar ger mig och familjen!

 46. Pengar flödar till mig på förvånande och överraskande sätt!

 47. Mitt liv är rikt på så många sätt, även finansiellt!

 48. Jag är en levande reflektion av lycka och framgång!

 49. Min beslutsamhet och mitt driv gör att jag når framgång i livet!

 50. Jag sätter höga mål och jag uppnår dem lätt och utan ansträngning eftersom jag följer Universums lagar!

 51. Jag fokuserar dagligen på mina ekonomiska mål!

 52. Min röst är kraftfull och jag använder den till att inspirera världen!

 53. Jag skapar min egen oändliga rikedom genom att hjälpa andra!

 54. Jag är finansiellt oberoende!

 55. Jag är lycklig och glad när jag tänker på min finansiella situation!

 56. Jag har en positiv inställning till rikedom och pengar!

 57. Jag är inspirerad av min förmåga att tjäna mer pengar!

 58. Vart jag än ser, ser jag möjligheter till att få in fler rikedomar i mitt liv!

 59. Rikedomar kommer lätt och fritt till mig!

 60. Jag visualiserar min nuvarande inkomst, sedan dubblar jag den i tanken och ler!

 61. Jag känner mig verkligen rik!

 62. Varje dag och på varje sätt, blir jag mer och mer framgångsrik!

 63. Jag är full av energi och vitalitet!

 64. Jag har alltid mer pengar på väg in än på väg ut!

 65. Jag har kraft att dra till mig pengar, det har jag själv bevisat!

 66. Jag är oändligt rik och exceptionellt generös!

 67. Jag reser och utforskar världen tillsammans med min älskade familj!

 68. Jag drar till mig positiva omständigheter och positiva människor i mitt liv!

 69. Min dag är full av rika möjligheter och framgång!

 70. Jag drar in fantastiska rikedomar i mitt liv!

 71. Universum tillhandahåller konstant pengar till mig och jag har alltid pengar till att uppfylla alla mina och familjens behov!

 72. Min inkomst ökar ständigt!

 73. Jag uppskattar allt jag har!

 74. Jag tjänar pengar på det jag älskar att göra!

 75. Varje dag och på varje sätt blir jag bara rikare och rikare!

 76. Mina drömmar manifesteras inför mina ögon!

 77. Mitt liv är fyllt med glädje och överflöd!

 78. Jag använder pengar till att förbättra både mitt och andras liv!

 79. Jag visualiserar mitt idealliv och ser det manifesteras!

 80. Jag inspirerar andra genom mitt livs upplevelser och livsresa!

 81. Jag lever livet på mina egna villkor!

 82. Jag har tillräckliga rikedomar för att försörja mig och mina kära och mycket mer därtill!

 83. Mitt rika och fantastiska liv är fyllt av skönhet, positivitet och visdom!

 84. Jag framhärdar mina passioner och låter min kreativitet gnistra!

 85. Jag älskar där jag är i livet!

 86. Jag älskar och respekterar pengar!

 87. Pengar kommer till mig på alla möjliga sätt!

 88. Jag är finansiellt oberoende!

 89. Pengar strömmar till mig lätt och utan ansträngning!

 90. Jag kan känna mitt överflöd växa dagligen!

 91. Jag är värdig allt jag åtrår!

 92. När jag använder pengar återkommer de i multipla mängder!

 93. Jag älskar mitt liv!

 94. Jag har alltid mer än tillräckligt med pengar, även till att stötta och spara!

 95. Jag är öppen och redo att ta emot överflöd!

 96. Jag har kraften att skapa min verklighet!

 97. Jag har alltid mer än vad jag än behöver!

 98. Universum tar alltid hand om mig och tror på mig!

 99. Jag är i en sinnesstämning av självförverkligande!

 100. Jag älskar pengar och pengar älskar mig!

 101. Jag tillåter min inkomst att konstant expandera och jag lever alltid i bekvämlighet och glädje!

 102. Alla mina önskningar förverkligas innan jag ens hinner be om dem!

 103. Jag tar lyckligt emot pengar från alla möjliga och omöjliga källor!

 104. Jag är tacksam för att jag varje dag lär mig något nytt och utvecklas!

 105. Jag har utmanat mig själv och nått nya och underbara nivåer!

 106. Jag kan uppnå allt jag bestämmer mig för att uppnå!

 107. Jag firar var enda en av mina prestationer, oavsett om de är stora eller små!

 108. Jag känner mig tacksam och tursam för allt överflöd som flödar in i mitt liv!

 109. Jag kan uppnå alla mina drömmar!

 110. Framgång är en sinnesstämning; så jag tänker på mig själv som framgångsrik!

 111. Mina passioner tänder elden inuti mig!

 112. Jag har över 7 källor med passiva inkomster!

 113. Jag är på en tydlig och meningsfull väg!

 114. Jag är modig och beslutsam i mitt framhärdande av det som tänder min själ!

 115. Jag är öppen och accepterande för nya källor av inkomst!

 116. Jag har modet att följa mitt hjärta och framhärda mina passioner!

 117. Jag drar till mig positiva upplevelser som ger mig underbar glädje i mitt liv!

 118. Jag erbjuds ideligen nya möjligheter för framgång!

 119. Jag är stolt över mina tidigare, nuvarande och kommande prestationer!

 120. Mina armar är vidöppna för att ta emot överflöd!

 121. Att dra till mig pengar är lätt!

 122. Universum står alltid till tjänst för mitt högsta syfte!

 123. Möjligheter och fördelar kommer med varje dörr jag öppnar!

 124. Jag är ett exempel på framgång och triumf!

 125. Mitt bankkonto är alltid överfyllt med pengar!

 126. Jag har oändlig tillit till min förmåga att lyckas!

 127. Jag förtjänar det goda, oavsett vad, som kommer min väg idag!

 128. Framgångsrika människor dras till mig!

 129. Överflöd omger mig!

 130. Jag tjänar bara mer och mer pengar för varje dag som går!

 131. Jag är översköljd med överflöd av rikedomar!

 132. Jag har obegränsad potential!

 133. Pengar strömmar ständigt till mig i ökande mängder och genom multipla källor!

 134. Gudomlig aktivitet och omedelbara resultat äger nu rum och jag ger tack för alla mirakel i mitt liv.

Jag har kopierat och delat upp denna lista i 9 olika delar som jag sedan har lagt in i min Keep-app och satt påminnelse på under 9 olika tidpunkter under dagen, allt detta innan jag kan läsa in min ljudfil. För just nu låter jag som om jag var i målbrottet på grund av den här rackarns förkylningen och då kan jag nog inte lyssna seriöst. Inspelning kommer som sagt och när den är klar lägger jag ut den så ni också kan få använda den om ni vill.

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona

PS1. Vill du titta på Mindmovien jag har gjort med affirmationer om att må gott i själen och tro gott om livet kan du klicka på länken; www.youtube.com

PS2. Frontbild av Olga DeLawrence on Unsplash