Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att berätta om var du kan få tillgång till gratis e- och ljudböcker om personlig utveckling direkt i mobilen eller surfplattan.

 

Om du som jag är en boknörd och dessutom gillar böcker om personlig utveckling kommer jag strax att ge dig nyckeln till en guldgruva, som dessutom är gratis och tillgänglig för alla med en smart phone eller surfplatta, kanske till och med dator, jag har ingen vidare koll på det tyvärr. Böckerna är på engelska.

 

Guldgruvan är en app från You Are Creators och heter “Law of Attraction Library” och du hittar den på Google Play eller App Store.

Appen Law of Attraction Library innehåller många av de absoluta klassikerna att läsa för att få koll på vad som krävs för att lyckas åstadkomma sina mål i livet;

 

The Science of Getting Rich av Wallace D Wattles,

As a Man Thinketh av James Allen,

The Power of Your Subconscious Mind av Joseph Murphy,

The Game of Life and How to Play It av Florence Scovel Shinn,

The Creative Use of Imagination av Neville Goddard bland andra.

 

Helt fantastiskt att detta utbud finns helt gratis att tillgå direkt i mobilen! Mycket nöje!

 

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona

 

PS1. You Are Creators har också en egen youtubekanal där det bland annat finns jättebra affirmationer att lyssna på, men även andra matnyttiga videoklipp, du hittar den här; https://www.youtube.com/user/YouAreCreators

PS2. Frontbild av César Viteri on Unsplash