Hej underbara du!

Nu ska du få ett riktigt bra boktips; Attract Money Now! Det är en bok om hur du blir en pengamagnet och är skriven av dr. Joe Vitale. Det är en e-bok som vem som helst kan ladda hem. Länk till den kommer längre ner.

Han går igenom 7 olika steg som du måste göra för att bli en pengamagnet. Du tänker säkert att vad är detta för humbug nu, men personen ifråga vet vad han talar om. Av hans tidigare erfarenheter i livet så har han gjort en fantastisk succé. Han har varit totalt utblottad. Hemlös, arbetslös och inga pengar till att bli en miljonär och få göra det han vill i livet, och det är att hjälpa andra att bli rika och då inte bara med pengar utan även i resten av livet när det gäller måendet. För han vet hur det är att behöva kämpa sig igenom dagarna och vill inte att folk ska behöva göra det.

Det var en snabb beskrivning i väldigt stora drag vem han är men vill du veta mer om honom så gå in på hans sida och kika. http://www.mrfire.com/

Jag har precis börjat läsa boken men kände att jag var tvungen att berätta om den. Ett citat i boken gjorde att jag ville rekommendera den redan nu innan jag läst ut den. Joe har tagit citatet ur en bok från 1912 med titeln “Your Forces and How to Use Them”  skriven av Christian D Larson. Det är en text som ska läsas varje morgon och kväll. Texten är på engelska men jag ska försöka översätta den till svenska. Här kommer den:

Lova dig själv….

 • att vara så stark i sinnet så att inget kan störa din sinnesfrid.

 • att prata hälsa, glädje och välstånd till alla människor du möter.

 • att få alla dina vänner att känna att de har något värdefullt i sig.

 • att se allt från den ljusa sidan och att få din optimist att bli verklig.

 • att bara tänka på det bästa, att bara arbeta för det bästa och bara förvänta sig det bästa.

 • att vara lika entusiastisk för andras framgångar som du är för dina egna framgångar.

 • att glömma gamla misstag och fortsätta sträva efter att nå högre mål i framtiden.

 • att ha ett kärleksfullt uttryck hela tiden och ge ett leende till alla levande varelser du möter.

 • att ge dig själv så mycket tid till att utvecklas så du inte har tid att kritisera andra.

 • att vara för stor för oro, för ädel för ilska, för stark för rädsla och för glad för att tillåta förekomst av problem.

 • att tänka väl om dig själv och förkunna det för universum, inte i höga ord, utan i gärningar.

 • att leva i tron att hela universum är på din sida, så länge du är sann mot ditt inre jag.

Puh nu är den översatt, det var lite krångligt att få till bra svenska, blev riktigt bra måste jag säga.

Den här texten tycker jag är riktigt mäktig och det kommer att ta tid att uppfylla den fullt ut, men det kommer att gå. Jag har redan fått till en sak från listan i alla fall och det är raden om kärleksfullt uttryck och leende. Det jag gör jämt nu när jag är och handlar, pratar med en försäljare eller någon annan person på telefonen; det är att önska personen ifråga att ha en fortsatt trevlig dag eller kväll. Den lilla frasen gör att personen ifråga får ett mycket gladare leende och blir piggare. Den lilla insatsen kan betyda mycket för någon som haft en tuff dag eller tråkig dag. Jag kan starkt rekommendera att börja med det, för man mår bra själv också av att göra det.

Att sprida positiva, kärleksfulla och glada budskap är ren positiv energi och glädjepåfyllning!

Här kommer som en avslutning länken till boken, http://www.attractmoneynow.com/

Ha nu en riktig fortsatt kärleksfull dag!

/Tomas

Frontbild från Eliot Peper on Unsplash