Välkommen underbara du! Idag vill jag göra dig uppmärksam på en underbar webbföreläsning med Jack Canfield som börjar ikväll, 26/4 klockan 19.00.

Vem är Jack Canfield kanske du undrar?

Han är en mycket känd och framgångsrik talare och coach inom personlig utveckling. I över 40 år har han utbildat entrepenörer, företagsledare, lärare och människor från alla kategorier i att leva de liv som de mest önskar av allt. Hans mest kända bokserie är “Chicken Soup for the Soul”. Han har lärt ut sina fantastiska metoder till miljoner människor över hela världen. Han har själv skrivit och varit medförfattare till över 150 böcker, varav 66 stycken är bästsäljare med över 100 miljoner sålda exemplar och översatta till 47 språk.

Hans bästsäljare “The Success Principles: How to Get From Where You Are to Where You Want to Be” har blivit en klassiker inom personlig utvecklingsområdet och den innehåller 67 av de mest kraftfulla principer för framgång som är kända för oss människor hittills. (Jag har tidigare skrivit lite om boken här på bloggen så titta bland boktipsen om du vill läsa mer om den.)

Ikväll kl. 19.00, svensk tid, han han ett webbinar på 6 timmar där han just tar upp det viktigaste ur boken. Föreläsningen är förinspelad från en av hans liveevent som han håller i världen över. Ikväll har vi i hela världen, som inte kan delta i hans liveevent, alltså möjlighet att få ta del av hans fantastiska kunskap och hans mycket framgångsrika sätt att presentera det på hemifrån via nätet!

Webbinaret heter “One Day of Greatness” och kostar 97 us dollar vilket är cirka 830 kronor. Det är ganska mycket pengar, men om man ser vad liveeventet kostar, 1700 kronor, så är det inte så farligt, plus resan dit förstås. Förläsningen ges live under 2018 bara på 4 ställen och det är bara i USA.

Jag har redan köpt min biljett och ser verkligen fram emot webbinaret ikväll. Av allt det jag läst, lyssnat på och sett av Jack sedan tidigare kan jag knappt bärga mig till ikväll. Han är så fantastiskt skicklig på att berätta och förklara så att man förstår vikten av det han pratar om och framförallt hur man gör för att praktisera dessa principer som han lär ut. Om du själv vill delta i webinaret kan du klicka på länken; http://jackcanfield.com/success/one-day-to-greatness/sp/registration.html

Ha en underbar dag underbara du! Min dag kommer att bli underbar det är jag helt övertygad om, jag har ju webbinaret att se fram emot hela dagen!

/Mona

PS. Om du vill ha en 10-dagars gratis webbkurs med Jack Canfield kan du klicka på länken; http://jackcanfield.com/