Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att tipsa om en videoserie som heter Money Morning Class, med Peggy McColl, för att hjälpa dig att bryta igenom dina begränsande trossatser för kunna lyckas bli rik för kunna leva ditt absoluta drömliv.

 

Peggy McColl är en mycket framgångsrik bestseller-författare, coach och föreläsare. Hon har bland annat haft Bob Proctor som coach i tiotals år och idag är de bästa vänner. 

 

Hon har skapat Money Morning Class för att hjälpa så många människor som möjligt med att bryta igenom sina begränsande trosatser, paradigmer, om pengar som de flesta av oss har.

 

Peggy, och många andra framgångsrika personer, hävdar att om du inte hade några begränsande paradigmer så skulle du vara rik. Det gäller bara att titta på vad det står på kontot för att inte hur det är med de begränsande trosatserna; på mitt konto är det inte så fett just nu så jag måste ha en hel del av den varan istället för pengar ;-D.

 

Det bästa med videoserien är att Peggy själv verkligen vet vad hon pratar om när det gäller att det faktiskt går att bli rik även om man absolut inte har varit det tidigare. 

 

Idag är hon mångmiljonär, men har absolut inte varit rikare än de flesta när hon var yngre.

 

Det näst bästa är att serien bara fortsätter. Hon lägger ständigt upp minst 3 nya videos varje vecka.

 

Det tredje bästa är att du kan prenumerar på serien och få den till din e-maillåda så att du inte missar något avsnitt.

Det fjärde bästa är att prenumerationen är helt gratis!!

 

Hur mycket lider du av begränsande paradigmer när det gäller pengar?

 

Hur ser det nu ut på ditt konto?

 

Lika tomt som på mitt just nu, eller finns det gott om resurser?

 

Prasslar det av pengar i fickan, eller är det helt tomt?

 

Känns det pirrigt och underbart när du tänker på pengar, eller får du småångest och lite småont i magen?

 

Ledtrådar är negativa känslor och tankar om pengar, har du en del sådant som du upplever, så skulle Peggys Money Morning Class kunna hjälpa dig att bryta igenom dem och leva ett friare och lättare liv.

För det är ju inte pengarna i sig som gör oss lyckliga, utan friheten som det innebär att inte hela tiden behöva kompromissa om allt. Utan faktiskt kunna göra och äga allt som får en att må bra och som ger ett liv med större frihet, bättre livsupplevelser och större trygghet.

Jag prenumererar redan, ska du med?

 

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona

 

PS1. Om du vill prenumera på Money Morning Class klicka på länken; http://peggymccoll.com/go/morning-money-classes/

PS2. Om du vill kolla in en av videosarna ur serien Money Morning Class, klicka på länken; https://www.youtube.com/user/peggymccoll/videos

PS3. Frontbild av Pepi Stojanovski on Unsplash