Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att skriva lite kort om vem (Anthony) Tony Robbins är, och varför han och det han gör, är så viktigt för mänskligheten.

Vem är då Anthony “Tony” Robbins? Han är en mycket stor man i två betydelser; dels är han över 2 meter lång och väger över 110 kg muskler, men det största med honom är hans djupa engagemang för och kunskap om mänskligheten!

Han har hittills berört över 50 miljoner männsikor världen över med sin kunskap om hur man kan styra sitt sinne med mycket effektiva metoder för att nå dit man vill i livet. Dessutom har han flera välgörenhetsorganisationer som bland annat ger hemlösa i USA mat, 325 miljoner portioner hittills, och han förser 250 000 människor dagligen i Indien med färskt vatten.

Vill du veta mer om honom rekommenderar jag varmt att besöka hans hemsida, där hittar du massor av inspirerande och intressanta saker, bland annat hans TED-talk, när han är hos Oprah med mera. Han kan verkligen tala så att man förstår, men framförallt lyssna och bli berörd. Klicka på länken för att komma till hans hemsida; https://www.tonyrobbins.com/biography

I boken “Din gränslösa styrka” som är en bästsäljare, och som jag ska sammanfatta här kapitel för kapitel, kan man läsa om hans egen betraktelse av sig själv och sitt eget liv. Att han från att ha bott i en 35 kvadratmeter stor lägenhet och diskat i badkaret, varit extremt olycklig, haft 15 kg i övervikt, med trassliga relationer och dåliga framtidsutsikter till att bara 3 år senare blivit en förmögen, balanserad, lycklig, frisk och framgångsrik person som anlitas av både presidenter, sportstjärnor och andra kända personer.

“Det var tack vare att jag tillämpade de principer du kommer att få lära dig i denna bok som jag blev i stånd att förändra inte bara min syn på mig själv utan också de resultat jag uppnådde i mitt liv. Jag kunde också göra det på ett genomgripande och mätbart sätt. Syftet med boken är att berätta vad det verkligen var som gjorde att mitt liv tog en bättre vändning. Jag hoppas uppriktigt att du ska finna de tekniska, strategiska, praktiska och filosofiska lärdomarna lika positiva som jag gjorde.” skriver Tony själv om vad boken “Din gränslösa styrka” ska handla om.

Visst låter det spännande? Jag kan knappt bärga mig till att börja få fortsätta få läsa i boken och sammanfatta kapitel för kapitel för er. Redan kapitel ett har fått mig fast, det ska bli spännande att få höra vad du tycker.

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona

PS. Frontbild av Lefty Kasdaglis on Unsplash