Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att tipsa om en meditation som går helt i samklang med den teknik som gör oss rika.

Ni som följer mig vet att jag hade förmånen att få delta i ett webbinar med en av Bob Proctors topcoacher, Scott Haug, häromdagen och det handlade om tekniken bakom att lyckas bli rik; han förklarar i korta drag vad hela boken och filmen “Think and Grow Rich” – “Tänk rätt bli framgångsrik” av Napoleon Hill handlar om.

Det hela handlar om att de flesta av oss, vi som inte är rika i pengars mått mätt, har begränsande trossatser som gör att vi inte kan “se” de möjligheter som skulle kunna göra oss rika och för att kunna “se” dessa möjligheter måste vi lära in nya trossatser och känna positiva känslor inför pengar. Jag skrev mycket om detta i inlägget som heter “134 affirmationer för framgång och överflöd”, så vill du läsa mer om detta kan du titta där.

Jag har även fått ett tips på ett youtubeklipp där Scott Haug berättar nästan samma sak som han pratade om på webbinaret och vill du titta på det kan du klicka på länken; https://www.youtube.com/watch?v=nawmE1_h2Rk .

Nu till dagens ämne; en guidad meditation på cirka 11 minuter där detta budskap sammanfattas på ett avslappnande och positivt sätt! Kan det bli bättre?

Det som Scott tryckte på, som är nyckeln till att lyckas med att bli rik och/eller framgångsrik, är att det är en ihärdig repetition av nya trossatser (affirmationer är ett sätt att påverka detta), framkalla positiva känslor för pengar och framgång, samt nya ageranden som syftar till att hjälpa andra människor kommer att kunna ändra de begränsande trossatserna som gör att vi inte lyckas, och allt detta tar denna mediatation upp; helt fantastiskt!!

Så om jag bara kan ta 10 minuter av min dyrbara tid, få lyssna på det som är nyckeln till att lyckas samtidigt som jag blir både lugn och glad, ja det är ju som att få allt serverat på silverfat!!

Här kommer länken till denna underbara meditation; https://www.youtube.com/watch?v=oVD2G8Wcfec , jag rekommenderar varmt att prova, även om du aldrig har mediterat förut; tänk om det gör jättemycket för ditt välmående? Personligen kan jag inte klara mig utan att meditera, jag blir så tillfreds och gör det minst varje morgon och kväll.

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona

PS. Frontbild av Afonso Coutinho on Unsplash