Vi är Tomas och Mona Samilda Westerdahl, ett gift par i 40-årsåldern, med två underbara tjejer, som bor på landet i Dalarna.

 

Idag är Tomas nästan helt återställd i ryggen efter felbehandlingen, och fri från sömntabletter, antidepressiv medicin och panikångest. Mona är på ett ganska säkert avstånd från den berömda väggen, nästan helt återställd från prestationsångesten och kontrollbehovet, det blommar dock fullt ut när hon blir för stressad vilket hon jobbar med så att det inte händer så ofta längre.

 

Våra personliga resor inåt de senaste två åren har gett oss och vår familj så fantastiskt mycket i livskvalitet. Vår största önskan är att vi med vår blogg kan ge er möjligheter till att också uppleva glädjen i att växa och utvecklas som personer och modet att börja ta de första stegen mot era drömliv, vi vill att alla ska få uppleva ett underbart liv.

 

Vi vet idag att leva ett underbart liv är ett medvetet val som vi själva måste göra varje sekund; underbara stunder skapar en underbar dag, som skapar en underbar vecka, som blir en underbar månad, som blir… ja ni fattar; ett underbart liv!

 

Vårt syfte med denna blogg är att ge dig konkreta och beprövade tips på sådant som kan hjälpa dig med att skapa ett underbart liv, en stund i taget!

 

Tills vi hörs igen; ha en underbar dag underbara du!

/Tomas och Mona