Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att berätta lite kort om att det finns något som kallas paradigmer, begränsande trossatser, som bokstavligt talat kontrollerar oss.

 

Om vi inte ändrar dem så att de fungerar till vår fördel förstås.

 

Vi har alla begränsande trossatser, paradigmer, som kontrollerar vårt tänkande, som i sin tur kontrollerar våra känslor, som i sin tur kontrollerar våra ageranden och som i sin tur kontrollerar de resultat vi upplever i livet.

 

Vi har fått dem av andra personer runt omkring oss sedan vi var barn.

 

Paradigmerna fungerar som ett glastak eller som en termostat. Om något verkar för bra för att vara sant, tvingar ditt eget tänkande dig tillbaka till den nivå du är van vid att vara på.

 

För att ändra dina resultat i livet måste du alltså ändra dina begränsande trossatser, dina paradigmer.

 

Om du förändrar dina paradigmer kan du förändra alla dina resultat i livet också, och leva ditt drömliv.

 

Det finns flera sätt att förändra paradigmer på. Det viktigaste med alla sätt är att du måste vara ihärdig för att lyckas.

 

Det tar ofta ganska lång tid att förändra en paradigm, eller så kan du ändra på dem omedelbart, om något väldigt känslomässigt tvingar dig att göra det, ofta är det något väldigt tragiskt, en hemsk upplevelse, så du skulle inte vilja testa det sättet i första hand.

 

När du väl har ändrat din paradigm är den beständig.

 

Ända till du har utvecklats så mycket att den nya begränsar dig, igen. Då är det dags att förändra den också.

 

Att lära dig att under livets gång förändra dina paradigmer är något som du kommer att ha nytta av hela livet.

För mig var det webbinaret The Paradigm Shift en ögonöppnare för livet, när jag för nästan 2 år sedan, var livrädd för att gå in i väggen igen.

Det gav mig både kunskap och mod att börja ta dagliga steg mot mina drömmar och det har gjort att jag inte längre är rädd för att gå in i väggen igen, jag vet idag hur jag ska undvika den.

 

Jag fick kunskap om att jag själv hade den största delen i allt jag upplevde, jag kunde inte längre skylla ifrån alla “orättvisor” på alla och allt utom mig själv.

 

Webbinaret The Paradigm Shift kostar lite, men för mig var det värt varenda krona! Det jag lärde mig under den helgen var ovärderligt! Det och Mary Morrisseys Dream Builder Program var början på min resa mot mina drömmar som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva.

 

Jag hade gett upp hoppet om att ens ha en chans att få göra det jag verkligen brinner för, hjälpa andra att hitta sig själva, det de brinner för och sedan ta sig ett steg i taget närmare det för varje dag.

 

Bloggen är mitt första steg mot det och jag är så tacksam för att jag stötte på reklamen om The Paradigm Shift på Instagram för nästan två år sedan, annars hade jag inte ens börjat fundera på vad som får mig att leva på riktigt.

 

Vad får dig att leva på riktigt?

Hur mycket är du villig att satsa på det?

Hur mycket är det värt att inte satsa på det och att livet fortsätter som idag i 5, 10, 15 eller 20 år till?

 

Vill du veta mer om paradigmer, vad de är och vad de kontrollerar, titta på följande klipp av Bob Proctor;

paradigms, what are they

 

I texten under filmen kan du även boka in ett helgwebbinar med Bob Proctor där du får lära dig det mesta om paradigmer och hur du kan förändra dem. Jag rekommederar som sagt det mycket varmt!

 

Vill du  boka upp dig direkt på helgwebbinaret The Paradigm Shift med Bob Proctor klicka på länken; Boka Paradigm Shift Event

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona

 

PS1. Frontbilden är av _HealthyMond . on Unsplash