Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att berätta om hur en Mindmovie med stärkande påståenden, bilder och musik kombinerade och som bara tar några få minuter att titta på varje dag kan få dig att uppnå det du vill i livet!

Jag har berättat om i tidigare inlägg om hur viktigt det är att medvetet fokusera på det du vill ha mer av i livet, dels för att det du fokuserar på är det du kommer att se, RAS, Reticular Activating System, styr vad som hjärnan släpper igenom till ditt medvetande, och dels för att omprogrammera din egen tro på vad som är möjligt, vi styrs av paradigmer, och då är Mindmovie ett mycket effektivt och enkelt redskap. Om du vill läsa mer om RAS och paradigmer kan du läsa mina tidigare inlägg om att styra sina tankar.

En Mindmovie är en stillbildsfilm där du själv bestämmer texten till bilderna, bilderna och musiken, och som gör att du påminner dig själv att medvetet fokusera på det du vill uppnå i livet och samtidigt övertygar dig själv om att det är möjligt.

Meningen är sedan att du ska titta på denna filmsnutt 2 gånger om dagen och föreställa dig hur det skulle vara och kännas om det redan var sant. För er som har läst inlägget om att vikten att ha en brinnande önskan, kapitel 2 ur Tänk rätt bli framgångsrik, är detta det mer “moderna sättet” att “läsa högt” varje dag. För att enklast få till detta och även för att få till sublima budskap, budskap som inte uppfattas av ditt medvetande men som påverkar ditt undermedvetna, har jag valt att köpa tjänsten för att göra mina filmer på just Mindmovie, se https://www.mindmovies.com/ för mer information. Men du kan ganska enkelt göra detta i ett filmredigeringsprogram, I-movie för I-pads ska vara enkelt har jag hört.

Just nu så har jag tre stycken Mindmoviesar, en som stärker mitt sinne, en som får mig att fokusera på tacksamhet, till kvällen, och en som fokuserar på mina nuvarande mål i livet.  

För att få se ett exempel på hur en Mindmovie kan se ut, det här är den som jag gjort för att stärka mitt sinne, klicka på länken: https://youtu.be/k9TPHhmlmxY

Hör gärna av dig om vad du tyckte om Mindmovien eller om du har fler tips som hjälper dig att hålla fokus på det som är viktigt i livet!

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona