Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att ge dig tips på 4 dagliga påputtare och anledningen till varför de behövs.

 

När man har fått klart för sig själv att vi alla lever de liv som vi själva skapar. Att ens livskvalitet inte hänger på det som händer runt omkring utan på hur man tar det som händer runt omkring. Kan det ibland kännas svårt att hålla rätt fokus och hög energi. Det är därför man behöver en påputtare.

 

Påputtare är någon som puttar på dig så att du kommer över eller igenom det som du just nu brottas med, med andra ord en coach.

 

Alla som är insatta i personlig utveckling och/eller sport vet hur viktigt det är att ha en bra coach. Någon som får en att fortsätta mot det som man vill uppnå. Någon som med morot, och ibland även piska (dock inte bokstavligt tolkat ;-D), får en att bli bättre och bättre och aldrig ge upp. Någon som vet mer än man själv om vad som krävs för att nå målet, men framför allt är den som motiverar och ställer krav, så att man gör det som krävs för att bli framgångsrik på det område man vill bli det inom.

 

Att ha en personlig coach kan vara ganska dyrt, men de som använder sig av det säger att det är värt varenda krona, eftersom man får personliga direktiv på hur man ska göra för att nå framgång. Coachens passion hjälper en på traven med motivationen och genom att genomföra de konkreta tipsen du får av coachen blir det gjort och då når dit du vill.

 

Idag finns det coacher inom nästan alla områden i livet vilket är jättebra. Vi har alla saker vi behöver ta oss igenom eller över och med hjälp av en coach kan du överkomma utmaningarna och fortsätta framåt för att uppleva en större självuppfyllelse och ännu mer harmoni.

 

Det närmaste man kan komma på egen hand är att dagligen läsa eller lyssna på någon som redan nått dit man själv vill nå och som ger konkreta tips på hur man kan göra för att nå sina mål.

Den här bloggen är tänkt att vara som en coach för den som är intresserad av personlig utveckling och vill skapa sig ett underbart liv.

Jag skriver om vad andra mycket framgångsrika männsikor tipsar om, för jag har själv så mycket mer att lära av dem, och jag tänker att det finns säkert fler än mig som också vill lära av dem. Att jag dessutom skriver på svenska kan vara en hjälp ytterligare.

 

Om man vill ha en direkt påputtning av mycket framgångsrika proffs kan jag varmt rekommendera både Mary Morrisseys “Morning Mentor” och Bob Proctors “6 Minutes To Success”.

 

Båda programmen kostar, men båda personerna är också riktigt framgångsrika proffs som börjat från ingenstans och lyckats byggt upp miljardföretag idag inom just personlig utveckling. Du får då dagens video som är några minuter lång direkt e-postat till dig. Länkar till båda programmen kommer längst ner.

Två andra påputtare som har mycket hög kvalitet på sina program är Peggy McCall och Marisa Murgatroyd. De är även dem mycket framgångsrika inom personlig utveckling.

 

Peggy McCall är en bestsellerförfattare som främst lär ut om hur man manisfesterar fram pengar och hur man blir just en bestseller-författare. Hon har dels coachingkurser i grupp som kostar en del och dels individuell coaching som kostar ännu lite mer. Hon har även ett gratisprogram som heter “Money Morning Mentor” med 3 små videos i veckan som handlar om hur man kan tjäna mer pengar och som man kan prenumerera på till sin e-postlåda.

Marisa Murgatroyd är en entreprenör och coach som nyligen har startat upp “Live Your Message Daily” på Youtube, gratis förstås som allt annat där, och där får man se en 60 sekunders video varje dag för att boosta sin motivation och få tips på hur man ännu bättre kan nå sina mål.

 

Det finns som sagt många anledningar till varför en påputtare, coach, behövs, men den viktigaste är ändå att man fortsätter framåt mot sina mål.

 

Ni som läst mitt inlägg om de 6 känslomässiga behoven vet att framsteg är lika med lycka! Om vi människor ska känna självuppfyllelse och lycka behöver vi fortsätta växa som människor, en påputtare och coach hjälper dig just med detta.

 

Om du vill att denna blogg ska vara din coach får du jättegärna skicka ett mail på vad mer du vill att jag ska ta upp här eller skriva en kommentar. Bloggen är till för er, ni som vill läsa mer om personlig utveckling men även få konkreta tips att följa för att skaffa sig ett underbart liv.

 

Till alla er som följer oss; tack så jättemycket för det! Det betyder så mycket för oss att det finns fler där ute som vill ta tag i sina liv och börja leva de drömliv som ger dem självuppfyllelse på en mycket hög nivå.

 

Tillsammans kan vi bidra till att förändra samhället genom att var och en tar ansvar för sin egen lycka, istället för att bara gnälla och skylla ifrån sig på allt som händer runt omkring oss. Det är som sagt inte det som händer som avgör vår lycka, utan hur vi tar det.

 

“Smärta är ofrånkomligt, men lidande är ett val.” har Haruki Murakami sagt och det är mycket provocerande, men även sant. Jag kan faktiskt välja om något hemskt ska förstöra hela mitt liv, eller om det ska vara det som gör att jag tar vara på varje dag av livet efter den hemska händelsen.

 

Vad vill du som sagt bli coachad i att uppnå?

 

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona

 

PS1. Här hittar du Mary Morrisseys “Morning Mentor

PS2. Här hittar du Bob Proctors “6 Minutes To Success” 

PS3. Här hittar du Peggy McCalls “Money Morning Mentor

PS4. Här hittar du Marisa Murgatroyds “Live Your Message Daily

PS5. Min mailadress är; mona@underbartliv.se

PS6. Fronbilden är från Dane Deaner on Unsplash