Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att delge dig Brendon Burchards tips på hur du kan komma vidare i livet.

 

Brendon Burchard och hans team har i den största studien någonsin har tagit reda på vad det är som framgångsrika människor gör för att just bli framgångsrika, men även hur de håller sig kvar där, så han vet vad han pratar om. Det de kom fram till har han skrivit om i bestsellern High Performance Habits: How Extraordinary People Become That Way. Han är inte bara bestseller-författare, utan också High Performance Trainer och en av världens mest eftertraktade föreläsare.

 

Många människor idag upplever så mycket frustration och kamp för att komma på vad deras nästa nivå är för dem själva. De försöker få mer klarhet, bättre självförtroende i vad som är rätt för dem nu.

 

De har varit med om en del utmaningar i livet, möjligheter, lyckats, fått fina familjer, fina vänner, har uppdrag i livet, men just nu är det litet av en rastlöshet.

 

De funderar på ved som verkligen kommer att krävas för att de ska komma vidare till nästa nivå när det gäller energi, klarhet, självförtroende, glädje, självuppfyllelse och djup kontakt i livet.

 

Om jag känner mig bättre, så kommer jag även att kunna ta bättre beslut inför min dag och för min familj. Jag kommer att kunna prioritera intelligent och strategiskt och uppnå mina drömmar snabbare. Jag kommer att tro mer på mig själv. Jag kommer att kunna styra mitt sinne bättre när det far iväg mot negativitet. Jag får ett självförtroende om att jag kan nå min nästa nivå av riktigt livsförbättrande och livsglädje för hela min familj, mina vänner och mitt arbete.

 

Brendon lovar att hans kurs Your Next Bold Move, som han gjort tillsammans med Oprah, kommer att hjälpa till med allt det som står ovan.

 

Vill du veta mer om kursen och även få mycket värdefulla tips, gratisvideos, på hur du kan tänka och jobba mot att få ett underbart liv, klicka på länken; http://www.Oprah.com/Brendon

 

Alla metoder, tips och vanor som Brendon ger dig i kursen har han själv haft nytta av på sin resa mot dit han är idag; från deprimerad, självmordsbenägen, dödligt skadad och bankrutt, till dit han är idag, lyckligt gift, får jobba heltid med att göra riktigt stor skillnad i världen och samtidigt leva en mycket bekväm livsstil som miljonär.

 

Brendon är idag den mest sedda tränaren inom personlig utveckling och har hittills haft 300 000 personer som har gått hans kurser och över 15 miljoner tittare har sett på hans videos, så han vet vad som fungerar och inte.

 

Vad är det som händer när du vill förändra dig själv?

 

Först är du jättetaggad och exalterad, men efter ett tag fastnar du, du blir rädd eller bara hamnar i en rytm men det enda du vill är att nå framgång, att visa världen din sanning, visa den du verkligen är, visa din familj och dina vänner vad som är möjligt och vara en förebild.

 

Det kräver mod och djärvhet, det kräver riktig motivation och det sker genom vanor som verkligen kan ge resultat för dig.

 

Enligt Brendon behöver vi får till 7 områden i livet för att få balans och uppleva största möjliga tillfredsställelse;

 

  1. hälsa

  2. relationer med familj och vänner

  3. relationen med din partner

  4. ditt uppdrag

  5. din hobby

  6. finanser  

  7. spiritualitet.

 

För att få klarhet i det du behöver jobba med behöver du fråga dig själv;

 

Vad bör du fokusera på just nu i ditt liv, för att nå bästa balans?

Vilket område “skaver” mest?

 

För att kunna svara på denna fråga behöver du poängsätta dig själv i hur du tycker att du och ditt liv är i de 7 ovanstående områdena.

Sätt 1 om det är riktigt dåligt och 10 om det är superbra.

De områden som sedan har de lägsta poängen är de områden som du behöver fokusera på först för att förändra hela ditt liv.

 

Du måste börja någonstans, och du kan inte börja med att försöka förbättra alla områden samtidigt. Dessutom har du säkerligen områden i livet som redan är bra, eller i alla fall skapligt höga poäng på.

 

Den värsta känslan i livet, enligt Brendon, är att bara leva livet som reageranden på vad som händer och inte veta vad som får en att känna sig riktigt levande, vad som gynnar ens familj, ditt uppdrag eller dina drömmar. Och sedan fastna i osäkerhet och känna att man drunknar i en pöl av pessimism för att du inte vet vad du är menad att göra.

 

Du är den du är idag, du agerar som du gör idag, har dina trossatser idag på grund av ditt livs identitetstema som du har utvecklat, medvetet och omedvetet under livet som påverkar hur du känner dig och mår idag.

 

Ibland fastnar vi och vet inte riktigt vem vi är längre.

 

Om vi tar reda på mer om vem vi är, vad vi brinner för och vad som är viktigt i livet för oss, så ger det en nystart i livet. Det ger tillbaka livsglädjen och du får ett självförtroende i att veta allt detta. För du lever ditt liv enligt din plan och ingen annans.

 

När du sedan har ringat in det/de område/n som du behöver jobba mest med är det dags att göra sig av med alla dessa negativa tankar som dyker upp per automatik när du vill göra något nytt.

 

Hjärnan är “lat” och vill att vi alltid gör som vi gjort för då kan den lättare göra sitt jobb; hålla oss vid liv, och det gör den lättast genom att redan ha koll på det du brukar göra, därför försöker den “skrämma” dig tillbaka till det som redan är bekant.

 

Du kan få riktiga fysiska och mentala “skrämselkänslor” när du ska gå bortom komfortzonen, det som du är van vid; hjärtklappning, svettningar, illamående och en makalöst självnedtryckande inre dialog.

 

Det gäller att hantera distraktionen, känslan av överväldigande på grund av alla andras agendor och känslan att du inte har koll på läget, för det är helt naturligt att detta dyker upp när du ska göra något nytt, tacka hjärnan bland annat för detta.

 

Brendons kurs kommer att lära dig hur man hanterar allt detta på mycket praktiska och konkreta sätt. Även hur man tar bra beslut, beslut som är bra för dig. Hur du angriper din stora dröm på ett sätt som gör att du inte ger upp innan du ens har börjat och hur du hanterar, och kommer över, hinder på vägen för att fortsätta framåt, oavsett vad.

 

Du kommer även att få lära dig 5 vanor som Brendon ger till sina toppklienter, så som os-medaljörer och andra högpresterande människor.

 

Brendon säger att denna kurs är för de som känner att de vill ha mer ut av livet, för de som känner att de vill leva ännu mer, älska ännu mer och göra skillnad i världen.

 

Det var en kurs som denna men med Mary Morrissey som fick mig att vakna upp ur min “offerkofta” och inse att mitt liv och mina resultat i livet hänger på mig, att det är mitt ansvar att göra något åt det jag inte gillar, eller ändra mina attiyder inför det, om jag ska få ett bättre liv.

 

Marys kurs heter Dream Builder och är du intresserad av att gå den kan du klicka på länken och få ett helt gratis entimmes webbinar som ett smakprov på vad den kommer att ta upp; Dream Builder.

 

Brendons kurs kostar dock en bråkdel av den jag gick med Mary och jag är mycket sugen på att gå Your Next Bold Move med Brendon, både för att fräscha upp detta tankesätt och att få ännu mer nya och praktiska tips på hur man medvetet jobbar mot sina drömmar.

 

Under 500 kronor kostar denna kurs och de bonusar som finns med är helt makalösa. Du får bland annat en hel dags seminarie med Brendon om hur man sätter mål inför ett nyår och det passar ju superbra nu så här mot slutet av året. Vill du läsa mer, eller beställa kursen direkt, klicka på länken; http://www.Oprah.com/Brendon

 

Sammanfattning;

Om du vill få reda på vilket ditt nästa steg är kan det vara bra att poängsätta dig själv i 7 områden som tillsammans ger dig ett balanserat och meningsfullt liv.

Det eller de områden som du har lägst poäng är det/de område/n som du bör fokusera på som nästa steg för att få så mycket jämnvikt, balans och mening som möjligt.

OBS! För att du ska inte missa några nya inlägg kan du acceptera att vi skickar pushmeddelanden, så får du upp en länk direkt i din webbläsare när ett nytt inlägg har gjorts och du kan då gå direkt till det nya inlägget.

 

Vi ska ganska snart göra så att ni även kan prenumerera via e-mail på bloggen, jag ska bara skriva en riktigt bra e-bok först som ni kan få som en gåva som tack för det.

 

Tills vi hörs igen; ha en underbar dag underbara du!

/Mona

PS1. Vill du veta mer om Brendon Burchard, besök gärna hans hemsida; https://brendon.com/

PS2. Vill du köpa Brendon Burchards senaste bok, klicka på länken High Performance Habits: How Extraordinary People Become That Way av Brendon Burchard 

PS3. Vill du själv se på detta videoklipp, klicka på länken; https://www.youtube.com/watch?v=sKJVcAdw8xE

PS4. Frontbild av  Aleksander Soroka on Unsplash