Välkommen underbara du! Mitt syfte med detta inlägg är att berätta lite om vad energimedicin är för något och dela en länk så du kan prova det själv om det verkar intressant för dig.

Donna Eden är en av världens främsta energihealare, hon använder kroppens egna energifält till att hjälpa kroppen att läka sig själv. För att läsa mer om henne kan du klicka på länken http://www.innersource.net/em/ .

Jag kom i kontakt med henne och hennes metoder via Mindvalley, som är ett utbildningsföretag på nätet som hjälper människor med att leva bättre liv, framför allt genom att stärka sitt sinne. För att läsa mer om dem följ länken http://www.mindvalley.com/ .

När Donna Eden var straxt över 20 år började hon att må sämre och sämre rent fysiskt. Hon hade MS och blev bara sämre. När 5 oberoende läkare sagt att hennes inre organ höll på att sluta fungera och att hon snart skulle dö, blev hon arg och bestämde sig för att kurera sig själv!

Hon började att läsa om alternativa metoder eftersom läkarna hävdade samma sak och inte längre kunde hjälpa henne.

Hon började leta bland uråldriga metoder och stötte snart på energimedicin. Energimedicin handlar om att vi har chakran i kroppen, 7 stycken, och att energin ständigt ska strömma genom alla dessa chakran för att vi ska må bra. Om det blir stopp i detta flöde blir vi förr eller senare sjuka och det var det som hade hänt med Donna. Efter att ha studerat detta ett tag började hon att märka att hon mådde bättre och till sist blev hon helt frisk!

Hon bestämde sig då för att hennes livsuppgift skulle vara att använda energimedicin till att hela andra, sprida kunskapen om energimedicin världen över för att öka välbefinnandet hos andra och hjälpa människor att förebygga sjukdomar.

Efter att ha gått en gratis masterclass med Donna hos Mindvalley har jag börjat använda flera av hennes övningar för att förebygga sjukdomar och helt enkelt må bättre. Tyvärr går bara denna masterclass några få gånger om året numera, men håll utkik på http://www.mindvalley.com/ för att kunna boka den så fort den går igen om du är intresserad.

De övningar som jag gör dagligen är tagna från detta klipp;

https://www.youtube.com/watch?v=Di5Ua44iuXc&t=10s men hon delger ännu fler i masterclassen om man vill ha ännu fler. Det tar ca 10 minuter att göra dessa 8 övningar som hon rekommenderar att man gör dagligen och jag tycker att det är väl investerad tid! På cirka 2 veckor säger hon att du kommer att märka en skillnad.

För min del betyder dessa övningar att jag har mer energi, känner mig piggare och är mycket sällan sjuk numera. Jag kan verkligen rekommendera att testa och se vad du själv tycker.

Ha en underbar dag underbara du!

/Mona

PS. Frontbilden är från Hal Gatewood on Unsplash